7.2 C
Chișinău
sâmbătă, 4 decembrie, 2021

„Este o gogoașă galbenă!” – Octavian Țîcu nu crede că-n patru ani Moldova ar urma să depună cerere de aderare la Uniunea Europeană

Must read

Comentarii recente

Președintele Partidului Unități Naționale, Octavian Țîcu, a comentat declarațiile celor de la PAS, precum că-n patru ani Moldova ar urma să depună cerere de aderare la Uniunea Europeană. „Este o gogoașă galbenă”, a spus ironic Octavian Țîcu, la emisiunea Puterea a Patra la N4.

„Este o gogoașă galbenă, în primul rând cererea de aderare Europeană trebuie armonizată cu cererea de aderare la Alianța Nord-atlantică, deci nu exista excepție în procesul de aderare la Uniunea Europeană decât prin Alianța Nord-atlantică.

Nu poate Uniunea Europeană să se angajeze într-un proces de integrare Europeană cu un stat ai cărui securitate și siguranță este în mâinile Federației Ruse, iar Republica Moldova nu are construit un sistem de apărare și securitate care să garanteze majoritatea reformelor care încearca să le facă”, a menționat Octavian Țîcu.

Amintim, că recent, deputatul PAS Mihai Popșoi a declarat că actuala guvernare va depune cerere de aderare la UE, în 2025. „Nu pot da acum un termen exact, dar după patru ani de guvernare PAS sunt toate premisele depunem cerere de aderare la UE.” – a declarat în context Popșoi.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri