14.3 C
Chișinău
duminică, septembrie 26, 2021

Elena Băsescu reclamează vinurile moldoveneşti: “Sunt sănătoase, foarte bune şi au preţuri mici!”

Must read

Comentarii recente

elena-basescu-cere-demisia-deputatului-mihai-sturzu-si-rezilierea-contractului-cu-tvr-108230-1În încercarea de a-şi pune amprenta în privinţa aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană, Elena Băsescu a început să facă reclamă vinurilor moldoveneşti.

Europarlamentarul se laudă că a avut un cuvânt greu de spus în privinţa liberalizării comerţului cu vin între Republica Moldova şi Uniunea Europeană.

“Mă bucur că am votat pentru liberalizarea comerţului cu vin între Republica Moldova şi Uniunea Europeană. Dacă până în prezent, Republica Moldova putea exporta doar o anumită cotă de vin către UE fără taxe vamale, de la 1 ianuarie 2014 această cotă va dispărea, deci se elimină total taxele vamale pentru vinul exportat de Republica Moldova în UE. Este prima măsură concretă pe care Uniunea o ia faţă de Republica Moldova după parafarea Acordului de Asociere şi ca urmare a presiunilor exercitate de Federaţia Rusă. Acum urmează ridicarea vizelor şi semnarea Acordului de Asociere” a anunţat Elena Băsescu.

Europarlamentarul pare încântat de vinurile moldoveneşti în condiţiile în care le promovează la maxim pe contul personal de Facebook, precizând că “vă încurajez pe toţi să cumpăraţi şi să degustaţi vinuri moldoveneşti – sunt sănătoase, de o calitate foarte bună şi au preţuri mici”.

Nu trebuie uitat că Sofia Anais, micuţa Elenei Băsescu, a fost creştinată de Dorin Chirtoacă, primarul oraşului Chişinău.

Sursa: enational.ro

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri