-1.7 C
Chișinău
marți, 31 ianuarie, 2023

Dosarul corupției cu certificate COVID: Un medic de familie al Centrului de Sănătate din Stăuceni a fost reținut

Must read

Comentarii recente

Fake covid vaccination record card. Forgery of health certificate confirming vaccinations against covid-19. Printed blank cards, pen, scissors, paper knife and laminator on old dirty wood table.

Un medic de familie al Centrului de sănătate din Stăuceni a fost reținut, cu puțin timp în urmă de CNA și procurori, în cadrul dosarului privind schema de corupție la eliberarea certificatelor de vaccinare anti-Covid.

Acțiunile de urmărire penală continuă cu percheziții la domiciliul persoanei.

Astăzi ofițerii CNA și procurorii anticorupție au desfășurat percheziții la sediile unor instituții medicale din sectorul Râșcani și Stăuceni. Sunt vizați lucrători medicali, suspectați de acte de corupție la eliberarea certificatelor de vaccinare anti-Covid.

Amintim că ieri, trei intermediari au fost reținuți de CNA și procurorii anticorupție, în cadrul unui dosar complex ce vizează acțiuni de pretindere și primire de mită pentru eliberarea certificatelor de vaccinare anti-Covid. Cauza penală, inițiată pe trafic de influență, cuprinde zeci de episoade și a fost pornită în urma unor informații operative care au condus la identificarea întregii scheme de corupție.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri