18.9 C
Chișinău
miercuri, 10 august, 2022

Dorin Chirtoacă şi-a dat demisia din funcţia de primar al capitalei: „Dacă rămân, devin complicele lor; Nu am primit mandatul de la Plahotniuc”

Must read

Comentarii recente

Dorin Chirtoacă şi-a dat demisia din funcţia de primar al capitalei. Anunţul a fost făcut de acesta cu puţin timp în urmă, în timpul unei conferinţe de presă.

„Nu văd altă soluţie decât să îmi dau demisia. Dacă rămân, apoi devin complicele lor. Eu am primit mandatul de la cetăţeni, nu de la Plahotniuc, nu de la Dodon, nu de la Leancă. Doar lor pot să le dau acest mandat. Le zic ca nu pot să revin din cauza dictaturii, trebuie intreprinşi alţi paşi”, a spus Dorin Chirtoacă.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

2 COMENTARII

  1. PUNR LUI TRAIAN BĂSESCU ESTE UN PROIECT AL OLIGARHULUI UZURPATOR PLAHOTNIUK!!!

    Ați văzut schelălăitul lui Dorin Combat Kirtoakă de la ora 19.00 de azi 19/02/2018 de pe TVR Moldova? În sfârșit prima dată Dorin Combat Kirtoakă recunoaștea dictatura instalată în R. Moldova de oligarhul uzurpator Plahotniuk.

    Dorin Combat Kirtoakă a spus un lucru foarte important. PRIMARII LIBERALI SUNT TERORIZAȚI SĂ ADERE LA PD, PPEM sau PUNR AL LUI BĂSESCU!!! Eu de jumătate de an spun, că PUNR din R. Moldova, înființat de Traian Băsescu și puradeii Anatol Șalaru și Ana Guțu este un PROIECT AL OLIGARHULUI UZURPATOR PLAHOTNIUK!!!

  2. Atacurile repetate ale lui Traian Băsescu asupra dnei Maia Sandu au arătat demult, că proiectul PUNR Moldova al lui Traian Băsescu este un PROIECT PLAHOTNIUK! Lăsați-vă de tulburelul vostru idiot și puneți-vă capetele în mișcare până când încă nu-i mult prea târziu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri