20.5 C
Chișinău
vineri, 1 iulie, 2022

Dorin Chirtoacă a fost suspendat din funcţia de primar general al capitalei

Must read

Comentarii recente

Dorin Chirtoacă a fost suspendat din funcţia de primar general al capitalei în perioada anchetării dosarului său. Decizia a fost luată cu puţin timp în urmă de magistraţii de la judecătoria Chişinău, sediul Buiucani.

Precizăm că Dorin Chirtoacă a fost pus sub învinuire în dosarul parcărilor cu plată din capitală. Reprezentanţii CNA spun că Chirtoacă i-ar fi dat indicaţii viceprimarului capitalei, care era preşedinte al Comisiei de selectare a companiilor ce urmau să implementeze proiectul parcărilor în municipiul Chişinău, să semneze contractul cu firma EME PARKLEITSYSTEM GmbH fără avizul Consiliului municipal.

Totodată, CNA susţine că primarul municipiului Chişinău a avizat pozitiv certificatele de urbanism pentru proiectarea lucrărilor, în conformitate cu contractul de parteneriat public-privat dintre Primăria municipiului Chişinău şi nerezidenta EME PARKLEITSYSTEM GmbH.

La rândul său, această companie ar fi devenit câştigătoare în urma unor acţiuni concertate dintre responsabili din Primăria capitalei, agenţi economici şi omul de afaceri care gestiona din umbră EME PARKLEITSYSTEM GmbH.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

2 COMENTARII

 1. „DAVAI ZA RASIIU! DAVAI ZA NAS! DAVAI ZA VAS! DAVAI ZA CAVCAZ!”

  Dorin Chirtoacă este un tip foarte fățarnic și foarte minciunos. Pe de o parte, când este treaz umblă pe la vecerincele de la casa regală, pe de altă parte se îmbată ca porcul și cântă tâmpenia ceea „Davai za Rossiiu, Davai za Cavcaz!” Când este sincer? Când este român și cântă osanale regelui sau când este rus și vrea să lupte pentru Rusia în Caucaz? Eu ași crede mai degrabă în proverbul cela popular care zice, că omul când este beat atunci spune tot ce are pe inimă! Încă bine că nu cânta boul „Smugleanca maldavanca”, ca atunci am fi înțeles toți cu ce murdărie avem de-a face!

 2. DORIȚĂ

  S-a îmbătat criță, primarul Doriță
  A făcut-o de oaie, ca o lighioaie,
  Cânta prostește în bezmetic haz:
  – Hai pentru Rusia, pentru Caucaz!
  Spune-ne acuma, cât mai ești treaz,
  Ce-ai pierdut boule, prin Caucaz?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri