-1.8 C
Chișinău
sâmbătă, 28 ianuarie, 2023

Dorel Musteață ar fi depus plângere penală pe Slusari și Plîngău: Cere anchetarea accesului acestora la nota informativă a SIS

Must read

Comentarii recente

Alexandru Slusari, fostul vicepreședinte al Parlamentului, anunță pe facebook că a primit informația precum ca Dorel Musteață, vicepreședinte al CSJ, a depus la Procuratura generală plângere penală pe numele lui și a lui Dinu Plîngău.

„Reformatorul justiției”, susținut de actuala guvernare, cere anchetarea faptului privind accesul nostru la nota informativă a SIS despre cariera lui „glorioasă” și averile , нажитые непосильным трудом. Conținutul pe dânsul nu-l interesează. Domnul are isterică privind faptul cum informația a ajuns la mine. Cu mare plăcere voi explica acest fapt procurorilor.” – a scris Slusari.

Totodată, Musteață ar fi invocat faptul că Slusari și Plîngău ar fi vulgat datele personale ale lui și ale membrilor familiei, chiar dacă toate datele respective au fost blurate în postarea publicată se ex-deputat, iar extrasele cadastrale pe apartamente, înregistrate pe soacra și fiica lui Musteață nu au fost publicate și sunt anexate la plângerea privind îmbogățirea ilicită a judecătorului.

„Evident că această кляуза, subtă din deget, precum și atacul judiciar cu solicitarea achitării prejudiciului moral, au drept scop să-i reducă la tăcere pe cei din Platforma DA, care nu-și schimbă principiile la fiecare cotitură politică, așa cum este deprins domnul Musteață. Hai să o vedem și pe asta. În perioada lui Plahotniuc dosarul penal pe mine și pe colegii mei a fost fabricat la trei ani după capturarea statului. Iată că nici 4 luni nu au trecut din timpurile bune și riscăm să fim anchetați penal pe loc gol la cererea celuia, care a contribuit semnificativ la capturarea justiției.” – a mai scris Alexandru Slusari.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri