-0 C
Chișinău
sâmbătă, 4 februarie, 2023

Donald Trump Jr. profită de drama momentului în SUA: „Armele nu ucid oameni, Alec Baldwin ucide oameni”

Must read

Comentarii recente

Fiul cel mare al lui Donald Trump profită de drama prin care trece Alec Baldwin, ca să-l critice pe actor.

Donald Trump Jr. vinde pe site-ul său tricouri cu mesajul „Armele nu ucid oameni, Alec Baldwin ucide oameni”. De altfel, în ultimele zile el a distribuit mesaje şi imagini în care râde de starul de la Hollywood.

Totul are legătură cu criticile pe care acesta le-a adus portului de armă, un drept apărat ferm de familia Trump şi conservatori. În plus, celebrul actor l-a parodiat pe președintele Trump de câte ori a avut ocazia în emisiunea Saturday Night Live de la televiziunea NBC.

Un asistent de regie i-a dat actorului Alec Baldwin arma de recuzită cu care a împușcat-o mortal pe directoarea de imagine Halyna Hutchins. Asistentul l-a anunțat că arma este sigură, potrivit datelor din anchetă, relatează BBC.

Asistentul, care nu a fost numit, nu știa că pistolul avea muniție adevărată. „Armă rece!”, a anunțat el, expresie folosită pentru a arăta că arma e descărcată, potrivit înregistrărilor obținute de anchetatori.

Directoarea de imagine Halyna Hutchins a fost împușcată mortal în piept în incidentul petrecut joi pe platourile de filmare a filmului Rust. Regizorul Joel Souza, care stătea în spatele ei, a fost rănit la umăr și a fost deja externat de la spital.

www.digi24.ro

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri