4.1 C
Chișinău
vineri, 3 decembrie, 2021

Dodon: „Revin în sistem toţi oamenii care au fost scule ale statului capturat”

Must read

Comentarii recente

Liderul socialiştilor, Igor Dodon, spune că actuala majoritate parlamentară este cea mai slabă din Republica Moldova din 2015 încoace. Declarația a fost făcută de fostul deputat PSRM, în timpul unei emisiuni la Prime TV.

„Mai slab Parlament ca acesta, majoritatea parlamentară, eu nu cunosc. Majoritatea parlamentară, mai slabă, ca asta, din 2015 eu nu am văzut-o. Arogantă, neprofesionistă, cu aere. Revin în sistem toţi oameni care au fost docili şi scule ale statului capturat şi practic ei iau decizii acum, şi-au schimbat coloratură politică în albastru, în galben. Şi cu aceleaşi instrumente, cu aceleaşi metode acum justifică că fac justiţia corectă, pentru un partid pro-european şi toţi cei toţi cei din Occident închid ochii. S-au anulat toate concursurile, se numesc neamuri, verişoare şi aşa mai departe. Trebuie să lăsăm aceasta luptă care a fost în campania electorală. De doi ani aţi bătut în Dodon, Dodon era răul cel mare. Arătaţi acum ce puteţi face voi, haideţi să colaborăm, să vedem ce putem face împreună pentru ţara. Lăsăm mesajele. Haideţi să consolidăm cumva societate,” a declarat Dodon.

Chiar dacă a anunțat că ar urma să se retragă de la conducerea PSRM, Dodon spune că va rămâne în echipa formațiunii și a precizat că nu are de gând să plece din țară.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri