14.8 C
Chișinău
sâmbătă, octombrie 23, 2021

Dodon: Filat și Plahotniuc își cumpără avioane și vile din fondurile europene

Must read

Comentarii recente

Vlad-Filat-PlahotniucVladimir Plahotniuc și Vladimir Filat își procură avioane și vile de lux din fondurile europene acordate Republicii Moldova pentru efectuarea reformelor, a declarat marți liderul PSRM, Igor Dodon, în cadrul unei conferințe de presă.

În opinia liderului PSRM, acest „Guvern oligarhic și criminal, fără susținerea financiară” a UE nu putea să existe.
„Vreau să-l întreb pe Tapiola (șeful delegației UE în Republica Moldova, n.r.), ce o să zică un profesor din Germania, care plătește impozite pentru ca Plahotniuc să-și cumpere avion iar Filat vilă? Gaburici umblă acum prin Europa, cu mâna-ntinsă, pentru bani, pentru a forma bugetul. Pentru a acoperi gaura de 13 miliarde de lei furate din bănci”, a declarat Dodon.

Liderul PSRM a precizat că Filat și Plahotniuc îi „șantajează” pe ambasadorii SUA și UE în Moldova, spunându-le că „dacă nu dau bani vin rușii”.

Dodon a ma spus că „unii dinte oligarhi își schimbă capitalurile din Europa și SUA în China și alte țări”. În acest sens, liderul PSRM a lăsat de înțeles că vizita de duminică, a președintelui Kârgâzstanului la Chișinău, care s-a întâlnit în secret cu Vladimir Plahotniuc, nu ar fi întâmplătoare.

„Ei înțeleg că americanii și europenii sunt nemulțumiți de activitatea lor. Și încearcă cumva să scape. Nu întâmplător a avut loc aterizarea și decolarea alaltăieri a unui avion”, a dezvăluit Dodon.

Sursa:independent.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri