22.2 C
Chișinău
luni, 15 august, 2022

„Dodon a luat câte un milion de lei pentru fiecare săptămână de proteste”; Acuzații dure la adresa președintelui

Must read

Comentarii recente

Actualul președinte Igor Dodon a fost plătit cu un milion de lei pentru fiecare săptămână în care partidul său a protestat în 2015. Asta susține președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase.

În cadrul unui interviu pentru Europa Liberă, Năstase a declarat că „de fiecare dată când Dodon a ieşit în stradă, nu a ieşit din voia lui. A ieşit, pentru că aşa i-a cerut-o cineva”.

„Dodon de fiecare dată a ieşit în stradă plătit şi plătind. Iată, când ne ameninţă cu protestele, nu o face din propria lui iniţiativă. Aşa a făcut atunci când în septembrie clocotea lumea, când oamenii clocoteau, a fost scos într-o noapte, într-o joie noaptea şi a instalat nişte corturi acolo, în faţa Parlamentului. Au fost scoşi contracost. Dodon personal a luat pentru fiecare săptămână de rămânere în stradă un milion de lei. În 24 aprilie când lucrurile iarăşi clocoteau, Dodon a fost retras din Piaţa Marii Adunări Naţionale, iarăşi la comanda lui Plahotniuc. Atunci când vorbeşte Dodon despre proteste este, pur şi simplu, un ipocrit şi trebuie tratat ca atare”, a declarat Andrei Năstase.

El a mai spus că se îndoiește că Dodon va protesta cu adevărat în această toamnă, așa cum președintele declarase după ce Curtea Constituțională a anulat inițiativa sa de desfășurare a unui referendum în luna septembrie.

„Cel mai important este ca electoratul lui Dodon să înţeleagă că a fost, pur şi simplu, a fost fraierit. I-a păcălit în campania electorală că va întoarce miliardele, i-a păcălit în campania electorală că va face viaţa mai bună, a păcălit pe atâtea segmente, ca să nu intru… pe zona pensionării ş.a.m.d., încât să-l mai crezi acum pe Dodon, înseamnă să nu te respecţi pe sine”, a mai acuzat Năstase.

Deocamdată șeful statului nu a comentat aceste acuzații.

Sursa:independent.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri