27.9 C
Chișinău
duminică, 26 iunie, 2022

Doctorul Pompiliu Popescu:”Ne-au gazat ca la Auschwitz. Fac cancer, în timp”!

Must read

Comentarii recente

Fostul medic al naționalei, identificat cu Generația de Aur, a fost, în după-amiaza și în seara zilei de vineri, la mitingul Diasporei. ‘Pompi’ acuză dur atacul Jandarmeriei.

Suferă de laringită și de bronșită

‘Gazele care s-au dat în piață sunt mutagene, adică determină mutații genetice. Nu sunt letale, pe moment. Dar, fac cancer, în timp. Sunt gaze de distrugere în masă. Ne-au gazat ca la Auschwitz!

Deosebirea între ce a fost la Auschwitz și ce a fost în Piața Victoriei a constat în faptul că aici s-a petrecut în aer liber, n-a fost presiune pe volum mare. Dacă îl dai în spațiu închis, gazele respective pot produce moartea’, ne-a declarat Pompiliu Popescu.

Doctorul susține că suferă de laringită și de bronșită, după asaltul jandarmilor.

‘Începuse să mă usture mucoasele’

Pompiliu Popescu s-a aflat în Piața Victoriei, pentru a protesta împotriva guvernării PSD-ALDE. A părăsit zona înainte de căderea întunericului, după ce a încasat câteva jeturi.

„Am plecat din mijlocul manifestației, pentru că începuse să mă usture mucoasele, nasul și ochii. M-am văzut cu altcineva, apoi am revenit în piață’.Au folosit gaz radioactiv, total interzis. Sunt gaze letale, pentru exterminarea maselor, pe timp de război’, precizează Pompiliu Popescu.

Sursa:frip.ro

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri