-4.8 C
Chișinău
joi, 9 februarie, 2023

(DOC) Gafă de proporții! Magistrații au emis mandat de arest pe numele lui Stoianoglo, în timp ce procurorul Furtună a cerut arest pe numele lui „Oleg Chetrușca Fiodor”

Must read

Comentarii recente

Magistrații de la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, au admis demersul procurorului pe caz, Victor Furtună, care a cerut instanței prelungirea arestului cu 30 de zile pe numele Procurorului General suspendat, Alexandr Stoianoglo, însă în document se arată că a fost cerut arest pentru o altă persoană.

„Înaintarea Judecătorului de instrucție din cadrul Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, al demersului de aplicare a măsurii preventive sub formă de arest preventiv pe un termen de 30 de zile în privința cetățeanului Oleg Chetrușca Fiodor”, se arată în document.

Avocatul Vasile Gafton a confirmat pentru UNIMEDIA autenticitatea actului.

„Noi am sesizat judecătorul că procurorul a venit cu un astfel de demers, în care a indicat un nume absolut străin. Este evident că acest demers urma să fie respins din start, pe lângă faptul că toate probele prezentate au fost un fals, dar și demersul era pe un nume străin. Nu am fost însă auziți, pentru că avem ceea ce avem”, a declarat Gafton.

Precizăm că, magistrații de la Ciocana l-au plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile pe Alexandr Stoianoglo.

Procurorul general a fost reținut de ofițerii SIS, pe 5 octombrie, cu doar câteva minute înainte de un briefing anunțat de acesta pentru ora 18.00, în urma unei sesizări depuse la CSP de deputatul PAS, Lilian Carp.

www.unimedia.info

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri