14.4 C
Chișinău
joi, 26 mai, 2022

Dmitro Kuleba la reuniunea miniștrilor de externe din statele NATO: Agenda mea conține doar trei lucruri: arme, arme și arme

Must read

Comentarii recente

Miniștrii de Externe din statele NATO se reunesc joi dimineață pentru a discuta noile ajutoare ce vor fi trimise Ucrainei pentru a respinge invazia rusă. La discuții participă și ministrul de Externe ucrainean, Dmitro Kuleba.

La sosire a spus cu ce mandat a fost trimis la Bruxelles. Le va cere alianților să nu mai ezite și să ofere Ucrainei toate armele de care are nevoie. 

Dmitro Kuleba: „Agenda mea este foarte simplă, conține doar trei lucruri: arme, arme și arme. Credem că cel mai bun mod de a ajuta Ucraina este să i se asigure toate cele necesare pentru a-l opri pe Putin și pentru a învinge armata rusă în Ucraina, pentru ca războiul să nu se reverse mai departe.

În ultimele săptămâni, armata ucraineană și întreaga națiune ucraineană a demonstrat că știe să lupte, știe cum să câștige, dar fără a fi sprijiniți cu toate armele cerute, aceste victorii vor fi însoțite de sacrificii enorme. Cu cât primim mai multe arme, cu cât sosesc mai repede în Ucraina, cu atât mai multe vieți vor fi salvate, cu atât mai multe sate și orașe vor fi cruțate și nu va mai exista o altă Bucha”.

Este a treia întâlnire a miniştrilor de externe din statele NATO în cursul acestui an, precedentele două având caracter extraordinar.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri