3.2 C
Chișinău
miercuri, 1 februarie, 2023

Directorul ÎS „Poșta Moldovei” Vitalie Zaharia și-a dat demisia

Must read

Comentarii recente

Vitalie Zaharia a demisionat din funcția de director al ÎS „Poșta Moldovei”.

Anunțul a fost făcut chiar de el pe pagina de Facebook a ÎS „Poșta Moldovei”. „Un mandat foarte complex și dificil, acesta fiind marcat de criza provocată de pandemia de Covid, care a generat un impact asupra activității economico-financiare a întreprinderii”, se arată în mesaj.

Vitalie Zaharia a fost desemnat în funcție în bază de concurs în luna mai 2021, după ce la 10 decembrie 2019 a fost numit în funcția de director interimar.

Anterior a mai ocupat funcția de director al Organizației de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exporturilor din Moldova.

Amintim că luna martie 2021 a fost marcată de nemulțumiri ale angajaților față de activitatea administrației. Mai exact,  angajații filialei din Bălți au anunțat că au intrat în grevă. Aceștia au protestat împotriva planului anti-criză al conducerii întreprinderii de stat, care ar presupune optimizirea numărului de muncitori. Angajații au cerut demisia directorului interimar.În reacție, Vitalie Zaharia a negat acuzațiile și a cerut încetarea atacurilor în adresa instituției. Mai mult, Zaharia a afirmat că directorul centrului din Bălți ar figura în mai multe anchete interne privind abaterile de gestionare a întreprinderii. 

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri