7.2 C
Chișinău
sâmbătă, 4 decembrie, 2021

Dinu Plîngău, după decizia CSJ de a scoate Crucifixul din sediul MAI: „Am impresia că urgent trebuie înregistrat un nou cult religios”

Must read

Comentarii recente

Președintele interimar al Platformei DA, Dinu Plîngău a reacționat după decizia CSJ de a scoate Crucifixul instalat de Mitropolia Moldovei și cea a Basarabiei în sediul MAI.

„Aș fi rugat justiția să scoată corupții de la conducerea MAI. Cât avem la butoane o justiție coruptă, asta e, subiect de știre devine un crucifix care, mai în glumă, mustra conștiința unor șmecherași. La CSJ e Plămadeală și Musteață, Avocata Poporului plânge de dorul lui Morari, Procuratura cu mici sclipiri se zbate în convulsii, iar la MAI îl avem pe Podarilov și Revenco. Pentru unii, crucifixul e de vină și nu are nimic aici separarea statului de biserică pentru că citesc unele comentarii de pe rețele și am impresia că urgent trebuie înregistrat un nou cult religios. Cu așa tempou, justiția asta va scoate crucea și de pe stema de stat. Așa e moda la corupți. După, vor merge și vor dona milioane de lei la preoți și biserici pentru că se vor apropia noi campanii. Așa se spală păcatele pământești cu banii statului. Azi, însă, crucifixul lui Năstase e de vină că la MAI sunt niște lupi corupți, dar iată dacă scoatem crucifixul, nu se vor mai vinde funcțiile pe bani sau nepotism și vom trăi mai bine,” a scris Plîngău pe pagina sa de Facebook.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri