0.4 C
Chișinău
duminică, 23 ianuarie, 2022

Diaspora se mobilizează din nou: Mai mulţi cetăţeni stabiliţi peste hotare vin acasă pentru a participa la protestul din 30 iulie

Must read

Comentarii recente

Apelul lansat de opoziţia antioligarhică, privind protestul faţă de sistemul mixt care va fi organizat pe 30 iulie, sensibilizează Diaspora. Dezamăgiţi şi înfuriaţi de acţiunile regimului de la Chişinău, mai mulţi cetăţeni stabiliţi peste hotare au luat calea spre casă pentru a putea participa la protestul de duminică.

„Am venit acasă, pentru că ne pasă! Să protestăm alături de Andrei Năstase”, scrie, pe Facebook, Angela Gartner, o moldoveancă stabilită la Berlin.

„Din Canada spre Moldova, pentru a-l susţine pe Andrei Năstase la protestul din 30 iulie. Pentru popor, pentru demnitate şi adevăr”, spune şi Adrian Bordian.

Precizăm că, după ce tandemul PD-PSRM a votat schimbarea sistemului electoral pentru a-şi asigura menţinerea la putere şi după următoarele alegeri parlamentare, oamenii au ieşit în stradă la apelul opoziţiei antioligarhice şi a societăţii civile. Un nou protest va fi organizat duminică, 30 iulie, în faţa Parlamentului, cu începere de la ora 12.00.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri