9.2 C
Chișinău
luni, 29 noiembrie, 2021

Diaspora condamnă cu vehemenţă acţiunile PD; Un apel de investigare a fraudei bancare va fi depus la ambasadele acreditate la Chişinău

Must read

Comentarii recente

diaspora 6 septembrieMoldovenii de peste hotare condamnă cu vehemenţă acţiunile Partidului Democrat, care a admis jaful secolului şi sărăcirea populaţiei, fapt care i-a determinat pe mulţi cetăţeni să plece în străinătate în căutarea unei vieţi mai bune.

Totodată, diaspora se alătură apelului societăţii civile din Republica Moldova prin care se cere investigarea internaţională a fraudei bancare şi îşi exprimă regretul faţă de tergiversarea anchetei penale de către Procuratura Anticorupţie, exprimându-şi neîncrederea faţă de instituţiile din RM.

Reprezentanţii diasporei anunţă că în curând toate solicitările vor fi transmise printr-o declaraţie mai multor misiuni diplomatice ale Uniunii Europene, Statelor Unite ale Americii, Marii Britanii şi Germaniei.

În aceste condiţii, reprezentanţii diasporei au îndemnat societatea civilă ca apelul depus la ambasadele acreditate la Chişinău să fie însoţit de un miting.

„Totodată, vreau să vă rog din suflet, ca apelul privind investigarea internaţională a jafului secolului să fie transmis Ambasadei SUA cu o mică acţiune de protest, cât şi Ambasadei Marii Britanii şi Ambasadei Germaniei, state care au un cuvânt greu de spus”, se arată în mesajul moldovenilor de peste hotare.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri