1.7 C
Chișinău
joi, 2 decembrie, 2021

Diacov: Un fost deputat a luat 50 de mii de euro mită, a fost filmat, dar stă la libertate

Must read

Comentarii recente

658x0_Re-exposure_of_DiacovFostul deputat democrat Iurie Bolboceanu a primit mită în valoare de 50 de mii de euro pentru a propulsa un anumit personaj în funcția de viceministru și chiar dacă organele de drept au dovezi în acest sens, fostul parlamentar rămâne la libertate, susține ex-procurorul capitalei Ivan Diacov.

Potrivit lui Diacov, un „traficant de droguri” ar fi încercat să instaleze în funcția de viceministru o anumită persoană, iar în acest sens a pregătit 150 de mii de euro pentru conducerea Partidului Democrat.

Fostul procuror al capitalei mai spune că deși intentase un dosar penal pe acest caz, ex-procurorul general Corneliu Gurin i-a luat dosarul.

„Este un dosar la CNA unde el recunoaște că a vrut să-l facă pe unul viceministru, o ajuns acolo până la lider partid și un deputat. Trebuiau să ia 150 de mii de euro și au luat 50 de mii. Este video, este tot, cum ia banii, cum i-a transmis, iar dosarul stă pe rafturi de trei ani de zile și nu se mișcă”, a declarat Diacov în cadrul unei emisiuni de la N4.

Diacov susține că deputatul cu pricina este Iurie Bolboceanu, care a acces în Parlament în urma alegerilor din 2010 pe listele Partidului Democrat.

Sursa:independent.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri