12.2 C
Chișinău
duminică, 26 martie, 2023

Destinul cumplit al unei campioane din România, care a ajuns pe străzi: „M-au mușcat șobolanii”

Must read

Comentarii recente

Liliana Petrișor este una dintre cele mai mari campioane la biliard din istoria României, însă în 2012, un eveniment care a marcat-o i-a schimbat viața pentru totdeauna, digisport.ro

Nu a avut o copilărie ușoară și a renunțat la școală pentru a munci, iar atunci când a întâlnit biliardul părea că și-a găsit menirea. Liliana Petrișor câștigat zeci de medalii și a fost campioană balcanică în urmă cu 10 ani, dar viața i s-a schimbat peste noapte și a ajuns să doarmă în Gara de Nord, după o încercare nereușită de suicid.

Liliana Petrișor, fostă campioană la biliard: ”Gara de Nord mi-a fost casă. M-am infectat cu HIV, m-au mușcat șobolanii”

A vrut să-și pună capăt zilelor atunci când clubul de biliard în care se antrena a pus lacătul pe ușă și în cele din urmă a rămas cu un handicap, fără casă și fără niciun venit. 

”Când căram marfă la un club, am văzut biliardul și am rămas acolo și cu timpul am văzut că am priză la mână și într-un an devenisem foarte bună. În 1998 am luat locul unu la carambol. După această competiție, am început cu biliardul, am luat multe cupe timp de zece ani. A fost o perioadă a vieții mele de extaz. Am 40 și ceva de medalii, în 2012 am fost campioană balcanică și după s-a întrerupt firul.

M-am urcat pe casă, când am auzit că se închide clubul de biliard, și m-am aruncat, eram cu gândul la suicid, nu înțelegeam de ce nu am murit. Deciziile în viață vin odată cu consecințele. Am două regrete în viață: că mi-am abandonat școala pentru muncă și ziua când s-a închis clubul. La spital am conștientizat ce am făcut, am zis că m-am nenorocit pe viață. O decizie proastă, din suflet o regret.

După aia m-am chinuit foarte mult, am rămas cu un handicap la picior. După două luni a murit tata, eu nu mi-am cunoscut nepoții niciodată. De la moartea lui tata, eu nu mai vorbesc cu fratele mai mare, a zis că eu pentru el sunt moartă, mă învinuiește pe mine de decesul tatălui, că el băuse ceva când era cu mine acasă.

La casa de la părinți nu puteam să mă întorc, era părăsită, m-am îmbolnăvit și m-am dus la Gara de Nord, doi ani mi-a fost casă. Mi s-au întâmplat toate nenorocirile, am fost bătută, abuzată, râdea lumea de mine, am stat trei luni nespălată, m-am infectat cu HIV, m-au mușcat șobolanii. M-am tuns, arătam ca un bărbat și mă chema Luci, a funcționat ca să nu se mai ia lumea de mine”, a dezvăluit Liliana Petrișor, citată ziare.com.

În cele din urmă, o fundație a ajutat-o să-și găsească un acoperiș și a pus-o pe picioare, iar acum Liliana Petrișor arată din nou ca o campioană, nicidecum ca o persoană fără adăpost.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri