7.2 C
Chișinău
sâmbătă, 4 decembrie, 2021

Deși infectat cu coronavirus, Iurie Roșca continuă să îndemne oamenii să nu poarte mască și să nu se vaccineze

Must read

Comentarii recente

Fostul lider al Partidului Popular Creștin Democrat, Iurie Roșca, s-a infectat cu coronavirus. Acesta a scris despre asta pe facebook. Deși acum jumătate de an fratele său, Iacob Roșca, a decedat de Covid-19, Roșca continuă să îndemne oamenii să nu poarte mască, să nu se testeze și să nu se vaccineze.

„Dragii mei prieteni, încă nu am reușit să mă refac. Se pare că totuși am agățat anume porcăria aia. Dar vom afla sigur după ce se fac toate investigațiile. Slavă Domnului, am parte de o foarte bună prietenă doctor, care mai are la rândul ei pe cineva cu care se consultă pentru a da cel mai reușit tratament.  

Un lucru e cert, e un virus cu care nu e de glumit. Trebuie de combătut imediat cu antibiotice. Orice amânare poate fi fatală. Exact acum șase luni a decedat fratele meu Iacob, Dumnezeu să îl odihnească. Când l-am dus la spital, a fost deja prea târziu. Eu mă tratez acasă, ceea ce vă recomand și dumneavoastră.  

Căutați să aveți parte de prieteni adevărați dintre medici, nu vă dați pe mâna unor necunoscuți de prin spitale, nici nu vă lăsați în seama celor care urmează protocoalele. 

Pretinsele soluții ale OMS urmăresc uciderea, nu tratarea noastră. Nu purtați mască, nu vă testați, nu vă vaccinați. Dar un tratament cu antibiotice puternice este absolut necesar, dacă aveți febră și alte simptome. 

Timpul contează cel mai mult. Orice amânare poate fi fatală. Eu am zis să mă mai rețin pe aici nițel, cu ajutorul lui Dumnezeu, nu vreau să le dau satisfacție dușmanilor prin plecarea dincolo. 

Mă lipsesc de plăcerea de a fi newsmaker de o zi. Și apoi mai am încă și de muncă. Cu un tratament corect și intens și mai ales cu rugăciune fierbinte sper să revin în fața Dvs. cât mai curând posibil. Doamne ajută!”, a scris Roșca.

Amintim că Iurie Roșca a primit interdicție de a mai intra în România în următorii trei ani. Pe documentul prezentat pe rețelele de socializare se arată că motivul interdicției ar fi faptul că Iurie Roșca „nu deține documentația necesară pentru a justifica scopul și condițiile de ședere”. Vizibil iritat, Iurie Roșca a criticat atunci mizeria de la toaleta de la granița România – Republica Moldova.

În ultimii ani, Iurie Roșca s-a ocupat intens de ventilarea propagandei pro-rusești în România, fie fizic în România în cadrul unor conferințe și lansări de cărți, fie prin intermediul Sputnik Moldova, post de radio și website de știri care atacă constant România și Occidentul cu temele specifice propagandei rusești anti-occidentale.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri