-0 C
Chișinău
sâmbătă, 4 februarie, 2023

Descoperire macabră lângă Paris. Un moldovean a fost găsit împușcat în cap și îngropat într-o pădure

Must read

Comentarii recente

Un cetățean moldovean a fost găsit împușcat în cap și îngropat într-o pădure aflată mai la nord de Paris. Potrivit publicației Le Parisien, descoperirea macabră a fost făcută joia trecută, 23 septembrie după ce cu o zi înaintă autoritățile ar fi primit un apel anonim. Poliția regională a deschis un dosar penal pe crimă organizată și are mai multe versiuni.

Potrivit surselor Le Parisien, ar fi vorba despre niște reglări de conturi legate de contrabanda de țigări din regiune. Versiunea însă, nu este împărtășită de procuratura din Lille, care se ocupă de caz. Cu toate acestea, jurnaliștii francezi au informații că victima era un informator al autorităților franceze care luptă cu traficul ilegal de țigări din regiune, scrie Replicamedia.MD.

Articolul din ziarul francez relatează că autoritățile franceze au primit miercuri seara un apel anonim prin care erau informate că a fost depistat informatorul și rolul acestuia. În urma investigațiilor, s-a depistat că apelul a fost făcut din pădurea Ermenonville, iar zeci de reprezentanți ai jandarmeriei au fost dislocați în regiune.

Căutările, discrete și fără ca localnicii să fie informați, au fost întrerupte pe timp de noapte, însă a doua zi a fost găsit cadavrul bărbatului îngropat.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri