-4.8 C
Chișinău
joi, 9 februarie, 2023

Deputatul socialist, Vasile Bolea, a depus un denunț la CSM împotriva judecătorului care a emis hotărârea privind arestarea lui Stoianoglo

Must read

Comentarii recente

Deputatul socialist, Vasile Bolea, a depus un denunț la Consiliul Superior al Magistraturii împotriva lui Nicolae Corcea, judecătorul care a emis hotărârea privind plasarea în arest la domiciliu a procurorului general suspendat Alexandru Stoianoglo.

„Astăzi am depus la CSM o sesizare-denunț împotriva judecătorului de instrucție Nicolae Corcea care, acționând cu bună știință a emis hotărîrea vădit ilegală privind plasarea în arest la domiciliu a procurorului general Alexandru Stoianoglo. Am cerut ca această sesizare-denunț să fie examinat în ședința CSM , iar judecătorul Corcea să fie evaluat și deferit justiției”, a scris Bolea pe pagina sa de Facebook.

În cadrul ședinței de de judecată de vineri, 8 octombrie, avocații lui Stoianoglo au solicitat recuzarea judecătorului, Nicolae Corcea, care a examinat demersul procurorului de caz privind aplicarea arestului. CSJ însă a respins cererea.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri