12.7 C
Chișinău
miercuri, 28 septembrie, 2022

Deputații hoți din Moldova: judecătorii români îi bagă la închisoare, judecătorii moldoveni îi eliberează

Must read

Comentarii recente

guma vMi-e scârbă. Un judecător de la Chișinău a considerat că judecătorii români, care l-au condamnat la 4 ani de închisoare pe fostul deputat PD Valeriu Guma, sunt niște coate goale, niște nepricepuți.

Așa că au schimbat decizia justiției românești. În loc să stea la închisoare, Valeriu Guma, prietenul domnului Plahotniuc, va fi liber ca pasărea cerului. Este strigător la cer. Dacă mai era nevoie, iată încă o demonstrație că unii moldoveni sunt mai egali în fața instanței decât ”resturile” cetățenilor.

Acum nu mai am nicio îndoială. Justiția din Moldova nu este liberă să decidă, nu este legată la ochi. Justiția din Moldova este afiliată unor grupări mafiote și împarte dreptatea așa cum i se comandă. Faptul că Valeriu Guma, un criminal în România, este lăsat liber de un judecător din Moldova o demonstrează cu prisosință. Judecătorul din Republica Moldova nu avea voie să îl lase liber pe Valeriu Guma.

În România, zeci de judecători au fost prinși de DNA și stau la pușcărie pentru că au acceptat bani ca să dea o decizie mai blândă și să nu trimită hoții la închisoare. În Moldova niciun judecător nu a fost atins cu nicio floare, cum zicea regretatul Constantin Tănase. Cred că este momentul ca CNA să se sesizeze și să înceapă să trimită judecători la închisoare. Iar acest caz nu trebuie lăsat așa. Nu se poate ca un judecător român să-l bage la pușcărie pe Valeriu Guma, iar un judecător moldovean să-l lase liber. Ceva e putred aici.

Judecătorii, cei care au merțane și vile din salarii de bugetari, să nu se mai supere când societatea moldovenească îi consideră pe bună dreptate printre cei mai corupți! Societatea nu are încredere în ei nici cât e negru sub unghie. Încrederea, domnilor judecători, se câștigă. Cu această decizia prin care l-ați scăpat de închisoare pe Valeriu Guma ați căpătat o altă pată uriașă pe roba voastră. Oare mai găsești vreun locușor curat acolo?

Sursa: cojocari.ro

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri