4.1 C
Chișinău
vineri, 3 decembrie, 2021

De luni la ghișeele de la Poșta Moldovei și centrele multifuncționale ale ASP nu se vor mai vinde biletele Loteriei Naționale

Must read

Comentarii recente

Publicitatea și biletele Loteriei Naționale puse în vânzare prin intermediul Poștei Moldovei în ghișeele amplasate în centrele multifuncționale ale Agenției Servicii Publice vor fi înlăturate începând cu ziua de luni, 22 noiembrie 2021.

Acțiunea este dictată de necesitatea conformării la cadru normativ și anume, Planul de acţiuni privind reforma de modernizare a serviciilor publice pentru anii 2017-2021, aprobat prin Hotărârea Guvernului, privind administraţia publică centrală de specialitate, Legea 291/2016 cu privire la organizarea și desfășurarea jocurilor de noroc, Hotărârii Guvernului nr. 314/2017 privind constituirea Agenției Servicii Publice.

Un ordin în acest sens a fost semnat de către directorul Agenției ce stabilește că publicitate și vânzarea oricăror bilete de loterie în incinta ASP nu corespund scopului de constituire și respectiv misiunii Agenției Servicii Publice.

Decizia va cuprinde centrele ASP din 31 de localități.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri