14.4 C
Chișinău
joi, 26 mai, 2022

Datorită suportului financiar al primăriei Măgura Ilvei, România, în comuna Ghelăuza din Strășeni este extins iluminatul stradal

Must read

Comentarii recente

Înfrățirile localităților din R. Moldova cu cele din România aduc doar beneficii. Comuna Ghelăuza din raionul Strășeni a beneficiat, recent, de o finanțare din partea Primăriei comunei Măgura Ilvei, din județul Bitrița-Năsăud, România, localitate cu care este înfrățită.

Datorită acestei finanțări, în Ghelăuza a fost extins iluminatul stradal pe un segment de drum. Anunțul a fost făcut de primarul satului Ghelăuza, Nicoleta Malai, relatează Deschide.md

Pentru proiectul privind extinderea iluminatului stradal, dar și pentru construcția unui bloc sanitar capital în comuna Ghelăuza, Consiliul local Măgura Ilvei a alocat 100 000 lei românești (echivaletul a circa 400 000 lei moldovenești.

Anterior, primarul de Ghelăuza a mai anunțat că Consiliul Județean Bitrița-Năsăud va asigura finanțarea cu aproximativ 50 000 € pentru construcția unei biserici din lemn, în stil maramureșean, în satul Saca, parte a comunei Ghelăuza. „Pentru mine e o mare realizare și dorința sa văd aceasta bijuterie în sătucul nostru”, a punctat Nicoleta Malai. 

Acordul de înfrățire dintre comuna Măgura Ilvei și comuna Ghelăuza, din raionul Strășeni, a fost semnat de primarul Valer Avram și de Nicoleta Malai în iunie 2018. 

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri