-1.8 C
Chișinău
vineri, 27 ianuarie, 2023

Dansatorii sportivi Vladislav Untu și Polina Baryshnikova au obținut din nou medalia de aur pentru Republica Moldova

Must read

Comentarii recente

Dansatorii sportivi Vladislav Untu și Polina Baryshnikova au obținut medalia de aur pentru Republica Moldova! Aceștia au devenit campioni la Campionatul Mondial WDSF până la 21 de ani, 10 dansuri, care sa desfășurat în Israel.

Totodată, dansatorii Dumitru Sardari și Felicia Lungu au luat locul 5 la Campionatul Mondial WDSF Tineret Latină care sa desfășurat în Armenia.

Anterior, duetul Vladislav Untu și Polina Baryshnikova a cucerit medalia de argint la Campionatul Mondial Under 21, care s-a desfășurat în Olanda.

Reprezentanții Moldovei mai au în palmares multe victorii frumoase. Sunt Campioni Europeni la programul Standard și Latino, iar în luna august 2019, la Campionatul German Open Championship, au stabilit un record absolut. Până la acel moment, nicio pereche de dans din istoria campionatului nu a reușit să câștige la toate cele trei secțiuni organizate în contextul acestuia.

Sportivii și-au reconfirmat titlul și în 2019, după ce la WDSF World Dance Championship Youth Ten Dance 2018 au reușit să câștige marele trofeu la aceeași categorie de dans.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri