-0.8 C
Chișinău
sâmbătă, 28 ianuarie, 2023

Dacian Cioloș, desemnat prim-ministru de președintele Klaus Iohannis

Must read

Comentarii recente

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, luni, după consultările de la Palatul Cotroceni că a decis să îl desemneze pe liderul USR Dacian Cioloș pentru funcția de prim-ministru, relatează Digi24.ro

Principalele declarații ale președintelui Klaus Iohannis:

  • În toate discuțiile am reiterat importanța unor chestiuni care trebuie rezolvate indiferent cine guvernează. Este foarte important să se gestioneze situația pandemică, creșterea prețurilor la energie și să se ia măsuri să nu crească celelalte prețuri.
  • Este important să beneficiem de sumele mari din PNRR și să nu dăm cu piciorul la această oportunitate.
  • Am reiterat importanța pregătirilor pentru situația de iarnă și am subliniat că acestea sunt chestiunile importante pentru români, nu certurile politice.
  • Formațiunile au venit cu diferite abordări, propuneri.
  • Din toate aceste propuneri, eu am reținut una, pe care o voi și pune în practică. Am decis să desemnez pentru poziția de candidat la funcția de prim-ministru pe domnul Dacian Cioloș. Glasul.md amintește că Dacian Julien Cioloș este politician român, ex-prim-ministru al României, fost Comisar European pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, fost lider al grupului Renew Europe din Parlamentul European și actual președinte al USR PLUS.
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri