8.2 C
Chișinău
luni, 27 martie, 2023

Curtea Președintelui CSJ valorează mai mult de 2 milioane de lei

Must read

Comentarii recente

129681_136541368643284Președintele Curții Supreme de Justiție, Mihai Poalelungi locuiește într-o casă de 2,3 milioane de lei. Imobilul a fost cumpărat în 2012, la scurt timp după ce a fost învestit în funcție de Președinte al CSJ, scrie ziarulnational.md

Casa de milioane a lui Poalelungi măsoară 111,2 metri pătrați și se extinde pe o suprafață de numai 3 ari de teren în apropierea parcului Valea Morilor. Aceste 2,3 milioane sunt protejate de un gard de doi metri înalțime.

Președintele Curții se laudă și cu un depozit bancar de 317 mii euro, deschis în 2009 în banca care aparține lui Vlad Plahotniuc. Dar asta nu e tot. În 2008, succesorul lui Muruianu a depozitat 39 mii de euro într-o bancă din orașul francez Strasbourg.

Cu toate acestea, anul trecut, Mihai Poalelungi a împrumutat jumătate de million de lei de la Victoriabank, banca care-i păstrează economiile.

Precizăm că în 2012,  a obținut peste 100 mii lei din salariul de judecător al Curții Supreme de Justiție și peste 76 mii de euro din salariul de judecător la CEDO.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

1 COMENTARIU

  1. Pînă Poalelungi şi mulţi ca el, care hoţesc şi au castele inemaginabile, făcute din banii poporului, regulă în ţară nu va fi, să fie primministru măcar Angela Merchel. Aceştea trebuie judecaţi de o instanţă de judecată internaţională, în văzul poporului, direct în plină Piaţă a Marii Adunări Naţionale. De altfel, e posibil un război civil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri