-0.8 C
Chișinău
marți, 7 februarie, 2023

Curtea de Apel Chișinău a declarat inadmisibilă cererea înaintată de Alexandr Stoinoglo împotriva CSP

Must read

Comentarii recente

Magistrații Curții de Apel Chișinău au declarat inadmisibilă cererea înaintată de avocații lui Alexandr Stoinoglo, împotriva Consiliului Superior al Procurorilor. Potrivit informațiilor publicate pe site-ul instanței, o decizie în acest sens a fost pronunțată astăzi.

„Ședința a avut loc, s-a respins cererea avocatului de examinare a cauzei în ședință publică. Examinarea cererii de suspendare, a fost însușită cu soluția aspectelor ce țin de inadmisibilitate a acțiunii. Cererea înaintată de Stoinoglo Alexandr a fost declarată inadmisibilă”, arată nota informativă.

Hotărârea Consiliului Superior al Procurorilor prin care a fost admisă și aprobată examinarea sesizării împotriva acțiunilor procurorului general Alexandr Stoianoglo în urma căreia procurorul anticorupție Victor Furtuna a inițiat urmărirea penală în privința șefului PG a fost atacată la Curtea de Apel Chișinău.

Procurorul de caz, Victor Furtună, în contextul interesul social sporit asupra cauzei penale ce îl vizează pe Procurorul General suspendat, Alexandr Stoianoglo, a venit cu mai multe detalii despre acțiunile care au fost efectuate până astăzi în acest dosar. Astfel, până astăzi au fost autorizate și executate 4 percheziții, 5 persoane au fost recunoscute și audiate în calitate de bănuit și 5 persoane au fost audiate în calitate de martor și specialist.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri