-2.3 C
Chișinău
marți, 6 decembrie, 2022

Cu sau fără Vlad Filat în următorul Executiv?

Must read

Comentarii recente

filat_201104290924070Pînă la desemnarea unui nou prim-ministru au rămas zile numărate. Probabilitatea că Vlad Filat va fi înaintat la funcția de premier provoacă replici. Liderul liberalilor își menține poziția – „Nu vom vota pentru Vlad Filat”, iar neafiliații sunt de părerea că un guvern fără Filat nu poate exista. Așa ori altfel, prim-ministrul în exercițiu respectă toate opiniile.

Într-un comunicat al Partidului Liberal se spune că PLDM-ul trebuie să înainteze alt candidat la funcția de premier decît pe cea a lui Vlad Filat, aceasta „dacă mai ţine la valorile liberal-democratice şi îşi menţine programul asumat care prevede integrarea Republicii în Uniunea Europeană”.

Prim-ministrul în exercițiu, Vlad Filat răspunde declarației lansate de liberali. „Votul dânșilor nu trebuie să fie pentru candidatura de prim-ministru. Votul dânșilor trebuie să fie pentru Guvern și programul de activitate al acestuia. Noi vom respecta deciziile partidelor, oricare ar fi ele și solicităm din partea dânșilor să respecte deciziile PLDM”, a declarat Filat.

Amintim că vineri, 5 aprilie, președintele Nicolae Timofti ar urma să anunțe candidatul pentru funcția de premier.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

2 COMENTARII

  1. Numai Filat merită să fie prim ministru. Ameninţările PL-ului , este de fapt agonia lui Ghimpuşor, care a fost bine plătit de Plaha, pentru a fi împotriva lui Filat. De ce? Pentrucă unicul Filat a zdruncinat cuibul hoţilor conduşi de Plaha. PL şi PD spun mereu că trbuie de integrat în Europa. Cu cine? Cu Plaha ! Este de rîsul găinilor. Niciodată cu Plaha, Moldova nu va întra în Europa, unde îl supraveghează INTERPOLUL! Oare nu este clară situaţia! Este simplu ca buna ziua. PD, PL, Plaha – frîna integrării în Europa. Aceştea doar mint poporul despre aşa zisa integrare. Să fim vigilenţi, stimaţi compatrioţi. Pe Ghimpu, Plaha, la modelat cum a vrut, cu banii săi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri