-1.8 C
Chișinău
vineri, 27 ianuarie, 2023

Consulatul General al României la Bălți și-a suspendat activitatea: mai mulți angajați s-au infectat cu Covid-19

Must read

Comentarii recente

Consulatul General al României la Bălți anunță că își suspendă activitatea din 27 septembrie 2021, după ce au fost identificate mai multe cazuri de Covid printre angajați. Toate serviciile consulare vor fi reprogramate, cu prioritate, la o dată ulterioară, se spune în comunicatul Consulatului.

„Având în vedere faptul că, la nivelul oficiului nostru consular, există cazuri confirmate de infectare cu noul coronavirus, activitatea de lucru cu publicul a fost suspendată începând cu data de 27 septembrie 2021. Vă asigurăm pe această cale că toate serviciile consulare vor fi reprogramate, cu prioritate, la o dată ulterioară. Măsura suspendării activității cu publicul este luată pentru a preveni o posibilă răspândire a virusului în rândul solicitanților de servicii consulare și al personalului”, se arată în notă.

Consulatul mai informează că va ține la curent cetățenii despre măsurile luate și despre data la care îți vor relua activitatea cu publicul prin intermediul site-ului oficiului consular și al paginii de Facebook.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri