20.5 C
Chișinău
vineri, 1 iulie, 2022

Constantin Cheianu: Moldovenii nu-şi dau seama că soluţia pentru situaţia din ţară este la îndemâna noastră, a tuturor

Must read

Comentarii recente

Moldovenii ar trebui să ia exemplul sud-coreenilor care, doar după ce au protestat luni întregi în număr mare, au reuşit să-şi aducă preşedintele corupt în faţa justiţiei, consideră jurnalistul Constantin Cheianu care a îndemnat toţi cetăţenii să iasă pe 17 septembie la protestul organizat la Parlament de către Consiliul Marii Adunări Naţionale.

„Ştiu ce atmosferă avem în societate, lumea este foarte tristă, descurajată, pare să nu mai creadă în nimic. Moldovenii nu-şi dau seama că soluţia este la îndemâna noastră, a tuturor. Soluţia este alcătuită din două lucruri: ce trebuie şi ce nu trebuie să facem. Moldovenii ar trebui să nu se mai lase duşi la mitingurile guvernanţilor ca nişte vite. Ar trebui să nu mai frecventeze concertele guvernării şi să nu se mai arunce după cârnăciorii pe care această guvernare îi aruncă ca nişte ciolane câinilor.

Pe de altă parte, ce ar trebui să facă: pentru asta e destul să ne uităm la popoarele din întreaga lume. Un exemplu este Coreea de Sud, unde acum un an fosta preşedintă a acestui stat era un fel de Plahotniuc în fustă, avea sprijin în Parlament, din partea justiţiei. Acum însă este judecată şi o paşte puşcăria pe viaţă. Coreenii au ieşit luni la rând, de multe ori câte un milion în piaţă. Nici SUA şi nici UE nu au alungat-o pe tipa asta. Numai de asta se teme regimul. Nu se teme nici de SUA şi nici de UE. Asta trebuie să facem şi noi”, a declarat Constantin Cheianu.

​„Dacă nu umplem luni la rând piaţa cu câte o sută de mii de oamenii şi dacă am înţelege ce forţă reprezentăm şi ce armă avem în mâini, am putea schimba lucrurile. Vă invit să dăm dovadă că nu suntem fiare şi nu depindem de cârnăcorii pe care ni-i aruncă guvernarea ca nişte cioane la câini”, a declarat jurnalistul Constantin Cheianu.

Consiliul Marii Adunări Naţionale a anunţat astăzi a anunţat astăzi că protestul de pe 17 septembrie, din scuarul Parlamentului va începe la ora 12.00 şi va fi urmat de un marş în cadrul căruia rezoluţia adoptată la miting va fi depusă la reprezentanţa UE în RM. Ulterior, protestatarii vor picheta instituţia publică Teleradio-Moldova.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

4 COMENTARII

 1. SĂ NE TRĂIȚI, DLE CHEIANU! (1)

  Dle Constantin Cheianu! Vă felicit cu marea performanță de a deveni VEDETĂ pe Prime TV!Datorită activității Dvoastre ați devenit un etalon de patriot moldovean și bărbat curajos. De mai mulți ani sunteți printre puținele voci de la noi, care spun adevărul și numai adevărul. Dumneavoastră ați fost primul, care a spus adevărul despre moșneagul septuagenar marasmetic, fățarnic și trădător Nicolae Dabija. Dumneavoastră ați fost primul și dacă nu mă înșel singurul, care ați vorbit despre derbedeii de la Orhei, care bocesc și cer eliberarea hoțului, care a furat peste un MILIARD de dolari de la întreg poporul. Doar o parte infimă din acești bani furați sunt cheltuiți pentru a da derbedeilor cârnăciori și bere gratis.

 2. SĂ NE TRĂIȚI, DLE CHEIANU! (2)

  Sunteți un om foarte onest și curajos Dle Cheianu. Mulți am înțeles, că sunt manipulați ca „vite” şi „câini” miile de oameni care au participat la concertele desfăşurate de Ziua
  Independenţei la Chişinău şi Orhei, dar şi moldovenii care participă la manifestaţiile organizate în sprijinul guvernării. Dar toți au tăcut și s-au ascuns ca iepurii prin
  păpușoaie. Numai Dvoastră singur, din cei 3.551 milioane de cetățeni ai R. Moldova, Dle Constantin Cheianu le-ați scuipat derbedeilor ADEVĂRUL drept în față, fără ocolișuri. În loc să vă confere vreun premiu național pentru curaj și onestitate matrapazlâcarii vă contestează și vă hăituiesc.

 3. SĂ NE TRĂIȚI, DLE CHEIANU! (3)

  Despre moșneagul septuagenar marasmatic Nicolae Dabija, făcut dracul știe de cine „academician” mi-i și greață să mai vorbesc. Cică moșul „pârțul babei academic” este deranjat de faptul că „fostul său coleg de peniță afirmă, cică fără să aducă vreo probă, că ar fi subordonat liderului Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc”. ”Cheianu mă mai numește ”lingăul lui Plahotniuc”, ”sluga lui Plahotniuc”, ”de vreo trei ani Nicolae Dabija a intrat în armata lui Plahotniuc”, ”prieten cu Plahotniuc”, ”parcă-i Plahotniuc”, ”editează cărți pe banii lui Plahotniuc”. Păi bine, moșnege, dar oare nu-i așa? Bagă capul sub robinetul cu apă rece și desmeticește-te! Cei cu tine? Te-a lăsat cu totul memoria? Cine era moșneagul cela zăbălos ce țopăia de-i scăpărau călcâiele cu limba scoasă până la genunci la hora votului nominal a jupânului Plahotniuc? Ce dovezi
  mai vrei? Asta nu-ți este de ajuns? Ți-a văzut toată lumea moaca de șacal cu coada între vine, bolborosând argumente răsucite în fel și chip numai ca să-l mulțumești pe jupân.

 4. SĂ NE TRĂIȚI, DLE CHEIANU! (4)

  Desigur, că clanul Plahotniuc-Dodon profită la maximum de depopularea R. Moldova. Dar repetarea pornografiei de proces Filat, printr-un eventual proces Cheianu, poate avea
  consecințe extrem de grave pentru clan. Matrapazlâcarul Plahotniuc la posibilitațile sale financiare și nu numai, poate găsi un nou Ilan Shor, o nouă colonel Adriana Bețișor
  și un număr oricât de mare de martori minciunoși de care va fi nevoie, dar astfel poate fi depășită linia roșie, trecerea de care care va rupe răbdarea românilor basarabeni și-n acest caz pârțului Plahotniuc n-o să-i pară puțin.

  P.S. Toată informația despre activitatea Dlui Constantin Cheianu este luată de pe site-ul Prime TV. Analizând-o profund a reieșit cu totul altceva de ce-au vrut lacheii minciunoși ai lui Plahotniuc să înțelegem.

  P.P.S. Nu ne-am potrivit cu caracterele cu cenzura pe bicicletă roșie de la ZDG. Dragi prieteni, mă găsiți la „Glasul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri