9.2 C
Chișinău
luni, 29 noiembrie, 2021

Constantin Cheianu: „În aceşti şapte ani vocea mea a putut să rostească adevărul mai tare ca în toate articolele mele; NU voi înceta niciodată să lupt în numele renaşterii Jurnal TV”

Must read

Comentarii recente

cheianu jurnal„Nu voi înceta niciodată să lupt în numele renaşterii Jurnal TV, în numele adevărului, în numele binelui”. Asta le-a spus Constantin Cheianu telespectatorilor adunaţi astăzi în faţa unui flashmob de amploare organizat în faţa sediului Jurnal TV. Asta după ce postul de televiziune a fost ţinta mai multor atacuri, ultimul fiind evacuarea din sediul în care trustul activează de la bun început.

„Cu şapte ani în urmă veneam la acest post nu ca să deservesc un patron şi să lupt cu un Plahotniuc. Eu veneam ca să fac ce am făcut până atunci toată viaţa mea, veneam ca să spun adevărul. Nu am fost foarte convins că o să mi se permită. În aceşti şapte ani însă vocea mea a putut să rostească adevărul mai tare ca în piesele, prozele şi articolele mele”, a declarat Constantin Cheianu în faţa mulţimii.

„Unii zic că lupta asta a Jurnal TV cu un regim criminal ar fi o „razborcă”, o reglare de conturi între patronii noştri. Asta ar însemna că şi lupta între bine şi rău poate fi privită ca o „razborcă”. La şcoală profesorii noştri ne-au băgat în cap o frază că „binele întotdeauna învinge”. Astfel noi ieşeam cu ideea că nici nu trebuie să lupţi”, a continuat jurnalistul.

„Acum avem un rău triumfător, şmecher şi abil care loveşte în stânga şi în dreapta, un rău care aproape învinge. Eu nu voi înceta niciodată să lupt în numele renaşterii Jurnal TV, în numele adevărului, în numele binelui. Vreau să-i spun lui Plahotniuc şi regimului său:  te-ai speriat de protestele din 2015? Acum o să obţii proteste şi mai îngrozitoare. Priviţi diseară Ora de Ras”, a conchis Constantin Cheianu.

Precizăm că, începând de mâine, Jurnal TV va avea o nouă grilă de emisie. Asta deoarece proprietarul centrului de business SkyTower, unde îşi desfăşoară activitatea postul nostru de televiziune, a hotărât să rezilieze unilateral şi necondiţionat contractul de locaţiune şi a obligat Jurnal TV să părăsească sediul.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri