-2.3 C
Chișinău
sâmbătă, 28 ianuarie, 2023

Comunicat de presă: ”Bani și Justiție în Republica Moldova”. Infotag, vineri, 11.00

Must read

Comentarii recente

AZADOINOVBARIKADA.MD vă invită la o conferință de presă extraordinară despre starea justiției în Republica Moldova. Conferința va trata teme precum corupția, oligarhizarea puterii și tratamentul inuman și degradant, pînă la implicarea torturii, în penitenciarele moldovenești. Avînd în vedere implicațiile internaționale ale cazului, sînt invitați și reprezentanții ambasadelor acreditate în Moldova, precum și a organizațiilor internaționale pentru apărarea drepturilor omului.

Avocatul Roman Zadoinov, cunoscut pentru procesele cîștigate la CEDO împotriva Moldovei, organizează vineri, ora 11.00 la Infotag, o conferință de presă despre starea justiției din Moldova. Zadoinov este noul avocat al familiei Baștovoi și va fi însoțit de Dorel Țurcanu, avocatul lui Vladimir Meșcoi, deținut pentru că ar fi înscenat asasinarea oligarhului Anatol Stati, a fiului acestuia Gabriel Stati și a șefului securității companiei Ascom, Veaceslav Glotov.

Procurorii implicați în cazul Baștovoi se află acum în plin scandal de presă, printre ei numărîndu-se și ”diva rețelelor de socializare”, procuroarea Elena Neaga, dar și Eduard Mașnic și Ion Ticu, prinși în scheme murdare și în alde dosare.

Andrei Baștovoi și fiul său Valentin, precum și Vladimir Meșcoi se află închiși în penitenciarul nr. 13 în așteptarea procesului din 18 martie de la Curtea de Apel.

La conferință vor participa și membrii familiilor condamnaților, precum și colegi din Ascom care vor răspunde la întrebările jurnaliștilor.

sursa: barikada.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri