11.3 C
Chișinău
vineri, septembrie 24, 2021

Compozitorul Eugen Doga îndeamnă oamenii s-o susţină pe Maia Sandu la prezidenţiale: „E singurul candidat care va avea grijă de acest popor risipit şi de viitorul ţării noastre”

Must read

Comentarii recente

eugen-dogaCompozitorul Eugen Doga afirmă că Republica Moldova se află la o răscruce şi riscă să-şi „schimbe geografia”, iar singurul candidat care va avea grijă de ţară, odată ajuns preşedinte, este Maia Sandu. Într-un interviu exclusiv pentru Jurnal, cunoscutul compozitor a îndemnat oamenii să înţeleagă acest lucru şi să voteze pentru candidatul comun al forţelor antioligarhice de dreapta la alegerile prezidenţiale din 30 octombrie.

„Avem nevoie de un preşedinte care îşi declară deschis poziţia faţă de această ţară anevoioasă şi acest popor risipit. Lumea trebuie să înţeleagă că nouă ne trebuie o asemenea personalitate ca Maia Sandu, pe care eu o susţin cu mare drag şi mă voi bucura dacă lumea va înţelege că dânsa poartă de grijă acestei ţări şi acestui popor şi o va vota”, a declarat Eugen Doga.

Totodată, compozitorul a dat de înţeles că mai mulţi candidaţi ar trebui să se retragă în favoarea Maiei Sandu.

„Eu înţeleg că cei care şi-au înaintat candidatura trebuie să-şi menţină poziţia. DAR. Suntem în situaţia în care trebuie să alegem o persoană care se manifestă cel mai bine şi aceasta, cred eu, este Maia Sandu, pe care n-o cunosc personal, dar îi cunosc poziţia de grijă pentru viitorul nostru, a poporului, a ţării”, a mai spus Eugen Doga.

„Noi suntem o ţară europeană şi n-aş vrea să schimbăm geografia. Asta pe mine mă deranjează. Acum suntem la răscruce, într-un moment istoric, unde se poate schimba geografia, putem deveni nu ţară europeană, ci ţară balcanică. Geografic, putem să fim o ţară în altă parte a lumii. Cred că azi trebuie să înţelegem cu toţii acest lucru şi să susţinem candidatura Maiei Sandu, care sper că ne va ajuta să ne păstrăm ca popor, ca ţară. Trebuie să ne unim aici, în cadrul acestei ţări şi s-o păstrăm, că ne aruncăm ba la dreapta, ba la stânga. Haideţi să ne unim aici, să fim un popor”, a concluzionat compozitorul Eugen Doga.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

2 COMENTARII

  1. Unde este intelectualitatea, de ce unii stau cu capul in nisip ca strutii? Oare acum Ghimpu trebuie de sustinut? El cel care toarna macaroane pe urechi la toti numai ca el sa se simta bine? Unde sunt uniunile de creatie ? Ori poate la toti lis-a aruncat cite un os si……..

  2. Correct spus.Sintem o tara frumoasa cu oameni muncitori si frumosi ,nu avem nevoie de Russia sau Romania ca sa prosperam ci de o conducere buna.Succes Maia Sandu,fie intr-un ceas bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri