0.2 C
Chișinău
vineri, 27 ianuarie, 2023

Compania turcă care a ridicat „Chișinău Arena” nu mai vrea să acopere cheltuielile de întreținere a complexului sportiv

Must read

Comentarii recente

Compania turcă care a ridicat „Chișinău Arena” nu mai vrea să acopere, începând cu luna noiembrie, cheltuielile de întreținere a complexului sportiv. Informația a fost făcută publică de fostul deputat al Fracțiunii Platforma DA, Alexandr Slusari, fiind confirmată pentru Ziarul de Gardă de către administratorul SRL „Arena Națională”, Eduard Calancea.

În condițiile în care compania turcă nu își va schimba poziția, potrivit sursei citate, cheltuielile de întreținere, care nu țin de remedierea defectelor vor trebui să fie în sarcina Partenerului Public, adică a companiei publice de implementare SRL „Arena Națională”.

Administratorul SRL „Arena Națională”, Eduard Calancea susține că „partenerul privat nu și-a primit plata curentă deși există un grafic de rambursări către parteneri. Totodată, nu a fost rezolvată întrebarea cu TVA-ul pe care trebuie să-l recupereze pentru lucrările executate în cadrul contractului, în jur de 5 milioane de euro”,

Menționăm că „Arena Națională” urma să fie dată în exploatare în octombrie 2019, exact la un an de la începerea lucrărilor.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri