20 C
Chișinău
sâmbătă, 1 octombrie, 2022

Comisarul european Johannes Hahn: RM are nevoie de o nouă generaţie de politicieni; Trebuie curăţat ceea ce e de curăţat

Must read

Comentarii recente

HahnCritici dure de la Bruxelles în adresa clasei politice de la Chişinău. Republica Moldova are nevoie de o nouă generaţie de politicieni, afirmă comisarul european pentru Politica de vecinătate, Johannes Hahn.

Într-o declaraţie pentru TVR, înaltul oficial european a menţionat că, în acest moment, politicienii de la Chişinău sunt lipsiţi de credibilitate şi se impune un suflu proaspăt.

„E nevoie de o nouă generaţie de politicieni şi de oportunitatea de a avea o relansare politică a ţării. Trebuie curăţat ceea ce e de curăţat, trebuie clarificat scandalul bancar”, a declarat Johannes Hahn.

Potrivit comisarului european, criza politică interminabilă în care se zbate Republica Moldova a dus la oprirea finanţării pe care Chişinăul o primea de la instituţiile internaţionale, iar un guvern interimar după celălalt nu reprezintă o soluţie. E nevoie de o formulă funcţională pe termen lung, a menţionat Johannes Hahn.
Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri