35.3 C
Chișinău
joi, 30 iunie, 2022

CNI are un nou membru, aprobat de Parlament

Must read

Comentarii recente

victor stratilaDupă mai multe încercări, Parlamentul a votat în sfârșit reprezentantul societății civile în CNI. Victor Strătilă este noul membru al Comisiei Naționale de Integritate. Domnul Strătilă a fost candidatul societății civile care a fost pe placul deputaților.

Amintim că anul trecut, Cristina Cojocaru, reprezentatul societății civile în CNI, a anunțat că renunță la calitatea de membru după ce Anatolie Donciu a fost ales președinte al Comisiei. Următorul candidat care a venit în fața parlamentarilor a fost Galina Bostan. Spre mirarea tuturor, candidatura doamnei Bostan a fost respinsă atunci de fracțiunea liberalilor.

Victor Strătilă a fost propus de Asociaţia pentru Democraţie Participativă, Centrul de Resurse Juridice şi Mişcarea Ecologistă

Comisia Naţională de Integritate este o autoritate publică autonomă şi are menirea să verifice averile şi conflictele de interese ale persoanelor care deţin o funcţie de demnitate publică, a judecătorilor, procurorilor, funcţionarilor publici şi a unor persoane cu funcţie de conducere.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri