-0.6 C
Chișinău
joi, 1 decembrie, 2022

Claudia Gâdea, marea speranță a natației românești

Must read

Comentarii recente

claudia gadea natatieMedaliată cu aur în urmă cu o săptămână la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Tbilisi, Claudia Gâdea s-a întors deja la antrenamente. Înotătoarea în vârstă de 14 ani a fost felicitată de colegii ei de la club.

Claudia Gâdea a reuşit cel mai bun rezultat al carierei: a fost prima în proba de 400 de metri mixt, cu timpul de 4 minute, 53 de secunde şi 87 de sutimi, nou record naţional al probei.
„Îmi doream măcar o medalie, nu conta ce culoare, se pare că mi-am dorit atunci, pe moment, cât mai mult și asta mi-a adus medalia de aur”, a explicat Claudia Gâdea.
Sportiva nu are timp să-și savureze succesul de la Tbilisi. Se pregăteşte pentru Mondialele de tineret de la Singapore, programate la sfârşitul acestei luni. Un rezultat bun ar putea s-o ducă la Jocurile Olimpice de la Rio. Titlul olimpic este obiectivul pe termen lung al înotătoarei.

– Ai doar 14 ani, se presupune că la Rio vei avea 15, normal, o vârstă fragedă, te gândești puțin și la Diana Mocanu, cea care obținea două titluri olimpice la 16 ani?
– Da, e normal să mă gândesc și la asta, înseamnă că nu e imposibil și că trebuie să mă lupt.
– care e visul tau?
– Să ajung pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Olimpiadă.

Sportivii români au cucerit nouă medalii, din care trei de aur, la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Tbilisi.

Sursa:digi24.ro

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri