12.7 C
Chișinău
miercuri, 28 septembrie, 2022

Ciobanu, despre Forumul economic: Deja „kaput” cu corupția! Plahotniuc, mafiotul nr.1 și coruptul corupților, ne va izbăvi de acest cancer

Must read

Comentarii recente

maria ciobanuDeputatul PLDM Maria Ciobanu critică cea mai recentă apariție în public a omului de afaceri Vladimir Plahotniuc, dar și modul în care televiziunile acestuia au reflectat evenimentul. 

Aleasa poporului se întreabă „cum ne va izbăvi Plahotniuc de corupție dacă el este coruptul nr.1 în această țară?”.

„Nu știu ce ați înțeles Dvs, dar eu am înțeles de la știrile de astăzi că deja „kaput” cu corupția! Plahotniuc, mafiotul nr.1 și coruptul corupților, ne va izbăvi de acest cancer. Cum?”, scrie Maria Ciobanu într-un mesaj postat pe facebook.

Totodată, deputata ne spune cum prim-vicepreședintele PDM va lupta cu acest flagel.

„Îi va închide pe toți concurenții politici, îi va falimenta pe toți oamenii de afaceri, care se vor împotrivi să-i plătească „dijmă”, va lichida cele două televiziuni, care nu-i aparțin etc. Prin Bețișorul său, bâta CNA și magistrații de buzunar va face „polnâi poreadok” în statul Republica Moldova întru bucuria partenerilor noștri europeni, dar, mai ales, occidentali. Concomitent, întrucât oricum nu-l prinde somnul de frică, va face „ordine” perfectă în listele electorale. Trebuie să fie mulți, cât mai mulți electori, care să-i asigure biruința în alegeri. În alt caz, „kaput” cu el!”, a adăugat Maria Ciobanu.

La eveniment au fost prezenți fostul președinte al Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, prim-ministrul Pavel Filip, Vladimir Plahotniuc, dar și mai mulți oameni de afaceri.

Sursa:unimedia.info

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri