-2.8 C
Chișinău
luni, 30 ianuarie, 2023

Chirtoacă, gata să își taie o mână de dragul viitorului european al Moldovei

Must read

Comentarii recente

chirtoacaVicepreședintele liberalilor a declarat aseară, la Pro TV că este gata să se sacrifice numai ca Moldova să adere la Uniunea Europeană.

Liberalul crede că liderii fostei Alianțe au pierdut încrederea poporului și consideră că eventualele alegeri le-ar aduce eșec. “Noi avem obiectivul principal – integrarea europeană. Trebuie să lăsăm într-o parte cine și ce funcții ocupă. Dacă trebuie, eu nu numai că îmi dau demisia din funcția de primar, eu sunt gata o mână să-mi tai doar să știu că Republica Moldova ajunge în Uniunea Europeană. Pentru asta m-am întors eu acasă acum 10 ani”, a remarcat Chirtoacă.

Vicepreședintele liberal-democrat a calificat declarațiile primarului drept populiste. În replică, Valeriu Streleț a spus: ”Lăsați victimizarea, patetismul din declarații este de prisos”.

Săptămîna trecută, președintele PL, Mihai Ghimpu a sugerat într-un interviu pentru presa românească că Dorin Chirtoacă ar putea îndeplini atribuțiile unui prim-ministru. De asemenea, un alt nume care a fost rostit de PD și PL a fost cel al lui Iurie Leancă. Ministrul a declarat însă că această funcție aparține președintelui PLDM, Vlad Filat.

Reamintim că săptămâna aceasta, șeful statului începe consultările cu fracțiunile parlamentare privind desemnarea unui candidat la funcția de premier.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

1 COMENTARIU

  1. Dorine,copil mare! Adevaratii patrioti isi dau capul la trunchi,nu o maina Pana la aceasta ” confesiune” ieftina te consideram om serios,dar de aici incolo ,vad ca ai inceput a improsca aberatii a la nenea Ghimpu… Daca inca-ti mai lucreaza tartacica,fii atent,ca la referendumul lui Dodon numai cu votantii PL-isti nu faci treaba…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri