8.6 C
Chișinău
joi, 2 decembrie, 2021

Chirtoacă contraatacă: „Țîcu a coborat la nivel de spoiler și agent electoral al lui Ceban”

Must read

Comentarii recente

Fostul primar al capitalei, Dorin Chirtoacă, a reacționat la declarațiile lui Octavian Țîcu, președintele PUN, în care acesta spune că „cele trei mandate ale lui Chirtoacă în Chișinău au fost un adevărat dezastru”, iar eforturile depuse de actualul edil sunt mai substanțiale.

„În Republica Moldova, a devenit o modă să nu faci nimic și să dai apreciere muncii altora.

Este ultima dată când fac referire la acest personaj, care pentru mine nu mai există. După ce a dezbinat, ani la rând, curentul unionist, fiind demascat definitiv în vara acestui an, Țîcu a coborat la nivel de spoiler și agent electoral al lui Ceban – sluga mafiei și, prin cumul, discipol al lui Putin. De fapt, Țîcu l-a scăldat în laude pe Ceban, de la bun început. Atunci cand, continuu, 2 ani la rând, faci publicitate unui asemenea personaj – ori nu ai minte, ori trufia, îngâmfarea, frustrarea și obsesia dau peste margini, ori ești complice.

Ceban este venit prin fraudă la Primarie, oferind mii de Euro alegătorilor în campanie, având sprijinul plenar al mafiei Plahotniuc-Dodon-Șor, care îi asigură și majoritatea în CMC. Ceban este și agent al Rusiei în RM, la fel ca Dodon și muțti altii, recent plecați peste hotare.

Mafia rămâne a fi cuibarită în Primărie și în tot ce ține de Chișinău, exploatându-i din plin resursele și multiplicându-se afacerile. Oamenii plasați în Primărie de Plahotniuc începând cu 2017 stau acolo până azi, find și promovați”, scrie Dorin Chirtoacă într-o postare pe facebook.

Amintim că anterior Octavian Țîcu a declarat: „Ion Ceban a făcut în 2 ani de zile mai mult decât a făcut Dorin Chirtoacă în 3 mandate” și „are mari șanse pentru că se văd lucrurile care se văd la suprafață – mă refer la schimbarea aspectului edilitar, străzi, autobuze, transport, abordări, dar se văd și abordări în ceea ce privește relațiile cu Primăria pe care mai mulți agenți economici le consideră bune”.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri