22.2 C
Chișinău
luni, 15 august, 2022

Chiril Moţpan: Holdingul lui Plahotniuc regizează spectacole de prost gust menite să denigreze oamenii ieşiţi masiv la protest

Must read

Comentarii recente

În momentul apariţiei microbuzului în spaţiul din preajma televiziunii, în faţă nu erau poliţişti, iar poarta televiziunii era deschisă. Protestatarii veneau în marş în spate. Microbuzul a fost plasat în dreptul porţii ca să nu intre nimeni în curtea instituţiei şi să fie evitate provocările. Poliţia, care a apărut mai târziu, însă, a reacţionat inadecvat situaţiei, provocând lumea, a spus secretarul general al Platformei Demnitate şi Adevăr, Chiril Moţpan.

„REŢINERE! Aceasta a fost comanda aruncată de colonelul Vasile Ivas, comandantul Brigăzii de poliţie cu Destinaţie Specială a MAI şi patru ”bravi” luptători s-au năpustit asupra lui Alexei, „vina” căruia consta doar în faptul că se afla la volanul automobilului”, a declarat Chiril Moţpan.

Ulterior, cineva dintre poliţişti a dat cu gaze lacrimogene şi două doamne de aproximativ 60 de ani au avut de suferit, a spus Chiril Moţpan.

„Neadevărul tirajat de televiziunile lui Plahotniuc şi, din păcate, alte televiziuni, care nu s-au documentat integral, dar au apelat doar la informaţia (sau, mai bine zis, la dezinformaţia) din comunicatul poliţiei, este menit să descurajeze alte proteste, să demonizeze protestatarii, care, de fapt, nu au dat niciun prilej să fie învinuiţi de violenţe”, a punctat secretarul general al Platformei Demnitate şi Adevăr.

„Ceea ce s-a întâmplat confirmă, încă o dată în plus faptul că, holdingul Plahotniuc, în maniera dezonorantă ce-l caracterizează, regizează spectacole de prost gust menite să denigreze oamenii ieşiţi masiv la protest. Mintea bolnavă a autorilor falsului şi-ar fi dorit ca aceste inepţii să condiţioneze componenţa unei infracţiuni”, a conchis Chiril Moţpan.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri