-1.8 C
Chișinău
vineri, 27 ianuarie, 2023

CEC a decis! Pavel Postică: Se solicită Judecătoriei Bălți anularea înregistrării concurentului electoral Marina Tauber

Must read

Comentarii recente

Președintele CEC, Pavel Postică, a anunțat că Comisia Electorală Centrală (CEC) a cerut excluderea Marinei Tauber din cursa electorală de la Bălți, ca urmare a verificărilor cheltuielilor partidului și constatării mai multor nereguli cu privire la finanțarea campaniei electorale.

Pavel Postică a enunțat argumentele pentru care CEC cere excluderea candidatei partidului Șor din cursa electorală pentru primăria Bălți.

„Folosirea în turul I a resurselor financiare nedeclarate de cel puțin 34.260 de lei, care depășește plafonul maxim stabilit de CEC. Se solicită Judecătoriei Bălți anularea înregistrării concurentului electoral Marina Tauber”, a declarat Pavel Postică.

Marina Tauber a întrebat membrii CEC unde sunt dovezile pentru acuzațiile care i se aduc, iar un avocat prezent a menționat că faptele prezentate în raport nu sunt probate.

Marina Tauber, candidata Partidului Politic Șor, a câștigat primul tur al alegerilor pentru funcția de primar al municipiului Bălți, obținând 47,93% din voturile valabil exprimate.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri