-0.6 C
Chișinău
joi, 1 decembrie, 2022

CC a decis. Corneliu Gurin se întoarce la Procuratura Generală

Must read

Comentarii recente

658x0_Re-exposure_of_foto_corneliu_gurin.jpg2Corneliu Gurin a fost revocat din funcție neconstituțional. Acesta este verdictul Curții Constituționale, enunțat acum câteva minute.

Magistrații au examinat votul Parlamentului de demitere din funcție a șefului PG, asta după ce Sergiu Sîrbu a sesizat Curtea.

Amintim că pe 3 mai, PLDM și PCRM au votat pentru abrogarea din funcție a lui Corneliu Gurin, care fusese învestit în funcție cu două săptămîni mai devreme. Deputații au decis să îl abroge, după ce comisia de anchetă formată de Parlament a declarat că pentru învestirea lui Gurin au votat 49 de deputați și nu 51, cum a fost anunțat la ședința de plen.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

1 COMENTARIU

  1. Iată acuma, ţara, cu adevărat, s-a înglodat deabinelea, devenind captivă în totalitate, în mîinele lui Plahotniuc. Acesta a captivat-o cu bani imenşi, furaţi tot de la populaţie, cu susţinerea activă, contra plată, bineînţeles, a lingăilor şi părtaşilor lui Plahotniuc: camelionului şi avidului de putere şi bani, „ultrapatriotului şi proromânului” – M. Ghimpu, boierului şi curteanului, marelui jurist al secolului 21- Săşuca Tănase, la fel „marele patriot”, Lupu, Candu, Poalelungi, Corochi, Pleşca etc, etc. S-a zis cu democraţia, cu integrarea în UE, cu bunăstarea poporului. Săşuca, a devenit al doilea şef, după Plahotniuc, pe Preşedintele ţării, pe parlament, pe justiţie. Corect a spus Lincoln: dacă vrei să vezi faţa adevărată a unui individ, dă-i putere! Iar moldovanul, îndeosebi îşi dă viaţa pentru putere şi bani mulţi. Mai pe scurt e gata cu noi. Numai o revoluţie ne poate salva!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri