12.2 C
Chișinău
sâmbătă, 1 octombrie, 2022

Cazul Jurnal TV provoacă îngrijorare la Bucureşti: „Belarusul lui Lukaşenko e o dulce democraţie în comparaţie cu ce se petrece de la o vreme în Moldova”

Must read

Comentarii recente

gosu armandSituaţia postului Jurnal TV provoacă îngrjorare şi la Bucureşti. Cunoscutul expert politic român Armand Goşu afirmă că Republica Moldova a depăşit chiar şi Belarus la capitolul lipsei de democraţie.

„Sinistru ce se întâmplă la Chişinău, absolut sinistru. Nu mă mir că autorităţile de la Bucureşti n-au nicio reacţie, sunt în buzunarul lui Plaha”, a comentat Armand Goşu, istoric şi expert în spaţiul ex-sovietic.

„Belarusul lui Lukaşenko e o dulce democraţie în comparaţie cu ce se petrece de la o vreme în Moldova”, a adăugat expertul de la Bucureşti.

Precizăm că Jurnal TV va avea, începând de luni, o nouă grilă de emisie. Conducerea Jurnal Trust Media afirmă că activitatea companiei în condiţiile actuale, când statul captiv pune piedici, este imposibilă.

„Având de ales între a sista definitiv funcţionarea Jurnal TV şi a găsi o modalitate de a fi şi în continuare alături de spectatorii noştri, am optat pentru o formulă nouă de televiziune a rezistenţei în faţa unui regim antipopular”, se arată în comunicatul emis de Jurnal Trust Media. Anunţul vine după ce televiziunea a fost ţinta mai multor atacuri.

Sursa:jurnal.md

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri