-4.8 C
Chișinău
joi, 9 februarie, 2023

Catherine Zeta-Jones se filmează în România: Soarele nu a răsărit încă în București, dar eu sunt gata să merg la machiaj pentru a deveni Morticia Addams

Must read

Comentarii recente

Catherine Zeta-Jones a ajuns în România, unde se filmează seria „Wednesday”, în regia lui Tim Burton. Actrița de 52 de ani s-a filmat la primele ore ale dimineții, anunțându-și fanii că este în București și se pregătește de filmare.

Nemachiată, înainte de merge la specialiștii gata să o transforme în Morticia Addams, Catherine și-a salutat fanii. „Soarele nu a răsărit încă în București, dar eu sunt gata să merg la păr și machiaj pentru a deveni Morticia Addams. Dar afară… frumosul București. Bună dimineața!”, a transmis actriţa pe rețelele sociale.

„Sunt pe punctul de a începe să filmez în România. Sunt atât de încântată să lucrez cu marele Tim Burton, cu designerul de machiaj și costume cu care am mai colaborat, cu Luis Guzmán, care-l va interpreta pe Gomez, și cu care am făcut echipă în Traffic. Va fi o echipă grozavă. Aștept cu nerăbdare”, declara ea la premiile Emmy de anul acesta.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri