1.6 C
Chișinău
miercuri, 7 decembrie, 2022

Catherine Ashton, la Chișinău

Must read

Comentarii recente

Leanca&AshtonÎnaltul Comisar al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe și Politică de Securitate, Catherine Ashton a sosit astăzi la Chișinău.

După întîmpinarea de la Aeroportul din Chișinău, delegația a mers la Cricova să ia prînzul, care a fost oferit de premierul Iurie Leancă. Cu o oră în urmă, Catherine Ashton a avut o discuție cu Iurie Leancă și Natalia Gherman. Oficialii au susținut o conferință de presă comună.

În acest moment, președintele Nicolae Timofti comunică cu Înaltul Comisar, iar la 15:40, Igor Corman va sta la sfat cu Ashton. Ulterior liderii fracțiunilor parlamentare vor avea posibilitatea să discute cu diplomata.

Ieri, liderul PL, Mihai Ghimpu a declarat că refuză să se întîlnească cu Catherine Ashton. În agenda de astăzi era fixată o întîlnire cu Vladimir Voronin și Maria Postoico, însă aceștia au declarat că boicotează întrevederea.

Comisarul Uniunii Europene pentru Afaceri Externe și Politică de Securitate, Catherine Ashton va sta în Republica Moldova pînă la ora 18:00. Ultima vizită a întreprins-o în 2010.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri