-4.8 C
Chișinău
joi, 9 februarie, 2023

Capitala iese sub cod roșu de alertă. Urmează unele relaxări ale restricțiilor, dar cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire a COVID-19

Must read

Comentarii recente

Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a municipiului (CESP) a stabilit noi măsuri și în contextul situației pandemice prin COVID-19. Astfel, Capitala iese sub cod roșu de alertă epidemiologic, fiind instituit cod portocaliu. Anunțul a fost făcut de primarul Ion Ceban, marți, 23 noiembrie.

Ceban susține că urmează unele relaxări a restricțiilor, dar cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire a COVID-19. Tot el, dă asigurări că decizia urmează să fie publicată în scurt timp.

Începând cu ziua de astăzi, pe teritoriul municipiului Chișinău este stabilit gradul de alertă „cod portocaliu”.Acest lucru ne permite relaxarea unor măsuri atât pentru HoReCa, domeniul sportiv, domeniul cultural. O să revenim cu detalii și decizia Comisiei va fi publicată în scurt timp, dar am stabilit de comun acord, toți membrii Comisiei, 27 la număr că din 1 decembrie urmează ca teatrele, sălile de concert să revină la activitatea în regim obișnuit, evident cu păstrarea normelor de siguranță și cu prezentarea, așa cum prevede legislația și normele, a certificatului Covid-19. Alte detalii în ceea ce ține domeniul sportului, HoReCa, toate vor fi publicate în curând”, a declarat Ceban.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri