9.4 C
Chișinău
luni, 26 septembrie, 2022

Campioana mondială la lupte feminine, polițista de frontieră Anastasia Nichita, întâmpinată cu muzică de fanfară și cu flori

Must read

Comentarii recente

Campioana mondială la lupte feminine de la Belgrad, polițista de frontieră Anastasia Nichita, a fost întâmpinată cu muzică de fanfară și cu flori la punctul de trecere Leușeni.

„Colegii de la frontieră au reușit să o surprindă plăcut pe Anastasia, au felicitat-o și i-au urat succese remarcabile în continuare. Polițista a reușit să reprezinte Republica Moldova pe arenele mondiale și să cucerească aurul”, comunică Poliția de Frontieră.

Luptătoarea Anastasia Nichita a devenit în premieră campioană mondială. Eleva lui Tudor Cîrlan a obținut patru victorii în categoria de greutate 59 kg, cu canadianca Laurence Beauregard, chinezoaica Qi Zhang, japoneza Sakura Motoki și norvegianca Grace Bullen.

Anastasia Nichita are 23 de ani și mai are în palmares patru medalii la Campionatul European de senioare: două de aur și două de bronz. De asemenea, ea a triumfat la Cupa Mondială din 2020 și s-a ales cu medalia de bronz la Jocurile Europene din 2019.

- Advertisement -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele știri